Avagy bárki bármikor számíthat ellenőrzésre, de a biotermelőknél nagyobb a tét! Presztis, siker, de legfőképp az erkölcsi elismerés a hosszú évek kemény munkájának gyümölcse egy ilyen peszticid vizsgálati jegyzőkönyv. Mindezt az Élelmiszeripari Laboratóriumban adtak ki az ER-BIOSZ Kft számára.

Erdődi Imre hajdúhadházi biotermelő elismerése a savanyú káposzta termelési és feldolgozási technológiájának szól.

Ezt az eredményt azóta a Magyar Konyha idei számában szintén megerősítette, mely független szakértők bevonásával a savanyú káposzta piacán a 2. legjobbnak minősült: “élénkzöld színével, karakteres káposztaízével, szépen metélt..”

Bio savanyúkáposztái a debreceni Biopiacon és a budapesti Biopiacon (Csörsz u.) megvásárolhatók. Gratulálunk Imre!