A Magyar Mezőgazdaság hivatalos oldalán találtam ezt a cikket, ami nem csak az állatgyógyászatban, hanem a humán gyógyászatban is ajánlott technológia- ……

” A Bemer International AG egy alapvetően humánterápiával foglalkozó cég, de piacra dobtak egy állatgyógyászati, jobban mondva lóterápiás eszközt is. A forgalmazó szerint profi, hobbi-, versenylovasok és lovardák egyaránt megkeresik őket…. Sokan pata és gerinc problémák miatt veszik igénybe a készüléket, de vannak olyan krónikus helyzetek, amelyeknél támogatást nyújthat, ilyen például a kehesség kezelése is …”

Több felhasználási terület 

A gyártó cég szerint az eszköz alkalmazható balesetek, sérülések kezelésére, stresszoldásra, nyugtatásra, teljesítménynövelésre, emésztési és légzőrendszeri betegség enyhítésére, megelőzésre és regenerációra kortól független…..

..Bemer Magyarország….második generációs lógyógyászati berendezése igazi piaci áttörést hozott elődjéhez képest, újragondolt formatervének és innovatív hatásmechanizmusának köszönhetően. A kelet-európai régióban több száz Bemer partner van, ugyanakkor az állatgyógyászati készülékekkel ehhez képest csak kevesen foglalkoznak….

További információ: www-bio-healthy.hu https://zsuzsa-marjan.bemergroup.com/hu

https://magyarmezogazdasag.hu/2018/01/30/mikroer-keringes-javitasa-mindenre-megoldas?page=8